2017-06-09, 19:41:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-06-09, 19:45:21 {2} przez Tomek De.)
Już dosyć dawno doszedłem do podobnych przemyśleń że coś musi być ręcznie sterowane ale .... czy ktoś w takim razie weryfikował jak zmienia się pierwsza strona wyników dla określonego słowa kluczowego ? Przyznam że ja nigdy tego dokładnie nie robiłem a gdyby było coś na rzeczy to powinna się ona zmieniać w ciągu tygodnia. Mam kilku delikwentów na widelcu których obserwuję i widzę ich ciągle w czołówce (me tyle autorów co konkretne zdjęcia). Chyba ze inaczej to wszystko wygląda po zalogowaniu jako kupujący. Testował to ktoś ?
Dobra założyłem przed chwilą lewe konto i potestuję jedną frazę przez tydzień jako zalogowany kupujący - chyba że istotne jest też to czy będę coś kupował czy tylko oglądał - myślę że tak - skoro miałoby to dzielić mniej więcej sprawiedliwie to dla konkretnego usera zdjęcie znika po zakupieniu od tego autora ... tylko czy nie byłoby to zbyt skomplikowane - w sensie algorytm wyszukiwarki ?
Dobra założyłem przed chwilą lewe konto i potestuję jedną frazę przez tydzień jako zalogowany kupujący - chyba że istotne jest też to czy będę coś kupował czy tylko oglądał - myślę że tak - skoro miałoby to dzielić mniej więcej sprawiedliwie to dla konkretnego usera zdjęcie znika po zakupieniu od tego autora ... tylko czy nie byłoby to zbyt skomplikowane - w sensie algorytm wyszukiwarki ?