2008-09-05, 17:00:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-09-05, 17:02:01 {2} przez Yakoub.)
Oj uwierz mi w porownaniu z tym jak wygladala ta klawiatura 10 minut wczesniej, to jest super czysta Leżała pare ładnych miesięcy w szafie jako że jest niesprawna, a tu proszę, miałem nosa żeby jej nie wyrzucać Skoro i tak nie działa to chyba po prostu ją wrzucę do wanny i niech sobie poleży z godzinę, będzie czyściutka
Fakt, przy warzywach mogłem trochę przymknąć przesłonę i może jakieś lekkie wyostrzanie softwarowe. Generalnie dla mnie to zupełnie nowy typ fotografii i akurat w tym temacie jestem zupełnie zielony
A co pazurów - poproszę jakąś koleżankę z ładnymi dłońmi, bo niestety moje robolskie ręce wyglądają jak wyglądają i żaden manicure nie pomoże (od dwóch miesięcy dorabiam jako stolarz-malarz, rozpuszczalnik kilka razy dziennie to normalka)
Pozdrawiam,
Jakub
Fakt, przy warzywach mogłem trochę przymknąć przesłonę i może jakieś lekkie wyostrzanie softwarowe. Generalnie dla mnie to zupełnie nowy typ fotografii i akurat w tym temacie jestem zupełnie zielony
A co pazurów - poproszę jakąś koleżankę z ładnymi dłońmi, bo niestety moje robolskie ręce wyglądają jak wyglądają i żaden manicure nie pomoże (od dwóch miesięcy dorabiam jako stolarz-malarz, rozpuszczalnik kilka razy dziennie to normalka)
Pozdrawiam,
Jakub