2008-09-02, 22:41:08
Witam wszystkich.
Kiedyś musi być pierwszy post
Potwierdzam rejestrację starym i nieważnym paszportem.
Po wysłaniu prawka odpisali mi że sorki ale narodowy dowód osobisty ich nie interesuje.
Wysłałem zapytanie dlaczego piszą że wymagany dokument ID, najlepiej paszport (a nie tylko i wyłącznie paszport) a po wysłaniu międzynarodowego prawa jazdy piszą że dla nich jest to narodowy dowód osobisty ?
Paszport jest mi nie potrzebny i musiałbym go wyrobić tylko dla ShutterStock.
Odpisali że przepraszają za kłopot ale wschodnia i środkowa europa ble ble ble (wymienili nawet kilka państw) i dla tego regionu jest potrzebny paszport który jest dokumentem który można najprościej zweryfikować.
Wysłałem więc paszport stary i 2 lata nieważny - przeszło po kilku godzinach
Najciekawsze że z tym paszportem były jeszcze większe jaja ale to już nienadaje się na forum.
W każdym razie jeszcze bym spróbował go wysłać.
Kiedyś musi być pierwszy post
Potwierdzam rejestrację starym i nieważnym paszportem.
Po wysłaniu prawka odpisali mi że sorki ale narodowy dowód osobisty ich nie interesuje.
Wysłałem zapytanie dlaczego piszą że wymagany dokument ID, najlepiej paszport (a nie tylko i wyłącznie paszport) a po wysłaniu międzynarodowego prawa jazdy piszą że dla nich jest to narodowy dowód osobisty ?
Paszport jest mi nie potrzebny i musiałbym go wyrobić tylko dla ShutterStock.
Odpisali że przepraszają za kłopot ale wschodnia i środkowa europa ble ble ble (wymienili nawet kilka państw) i dla tego regionu jest potrzebny paszport który jest dokumentem który można najprościej zweryfikować.
Wysłałem więc paszport stary i 2 lata nieważny - przeszło po kilku godzinach
Najciekawsze że z tym paszportem były jeszcze większe jaja ale to już nienadaje się na forum.
W każdym razie jeszcze bym spróbował go wysłać.