2008-08-26, 02:00:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-08-26, 02:03:53 {2} przez robgr85.)
faktycznie powyższe zdjęcia chyba nie zrobią kariery na stockach... niemniej nie trać zapału, rób zdjęcia, może znajdź sobie jakąś książkę o fotografowaniu (a nie o edycji w photoshopie), i co najważniejsze nie poddawaj się. Nie twierdzę że od razu zrobisz karierę na stockach, ja nadal nie mam talentu a jakoś tam idzie... co nie zmienia faktu, że gdybym był na Twoim miejscu to jakiś czas jeszcze trenowałbym tym co mam...
Jeśli kupisz już lustrzankę i będziesz miała jakieś problemy z jej obsługą to daj znać na PW - podeślę Ci film instruktażowy odnośnie obsługi aparatu, koleś tłumaczy co i jak (podstawowe sprawy, przesłona, głębia ostrości, czasy naświetlania, iso, złota reguła kompozycji itd), film co prawda jest na temat 350D ale sporo wartościowych informacji (jako dopiero zaczynająca z dslr'em) usłyszysz.
Pozdro.
Jeśli kupisz już lustrzankę i będziesz miała jakieś problemy z jej obsługą to daj znać na PW - podeślę Ci film instruktażowy odnośnie obsługi aparatu, koleś tłumaczy co i jak (podstawowe sprawy, przesłona, głębia ostrości, czasy naświetlania, iso, złota reguła kompozycji itd), film co prawda jest na temat 350D ale sporo wartościowych informacji (jako dopiero zaczynająca z dslr'em) usłyszysz.
Pozdro.