2008-08-17, 21:27:06
Cytat:Canon do stockowych a nie do 'artystycznych'? Jak dla mnie trochę bez sensu. To fotograf robi zdjęcia a nie aparat.
oj, to takie lekko żartobliwe skojarzenie wygenerowane w mojej głowie na podstawie tego co w necie się tak jakby klaruje:
nikonowcy: czarny interfejs forum, mroczne klimaty, "wielcy" artyści, no wiecie, tacy co na stocki czują się za dobrzy;D, mroczny klan artystów, takie tam jakieś klimaty są imho
canonowcy: jasny interfejs forum, liberalniejsi moim zdaniem we wszystkim, równiez w podejściu do tego co jest art a co nie, ale w sumie nie gadam na forum nikona, to tak do końca nie wiem
to takie moje luźne dywagacje, ot nic wielkiego, może zabrzmiały zbyt poważnie, hmmmmmm, nie pomyślałam o tym, żeby dać więcej emotków
oczywiście, że zdjęcia robi fotograf, a nie aparat, jednak to narzędzie wybiera człowiek sobie na podstawie jakichś tam kryteriów
sorki rachwal za of topa, może nazwać lepiej wątek inaczej, bo dyskusja jest miła i koleżance tak czy inaczej chyba się przyda taka wiedza czy inna, bo i tak planuje zakup i lamp i aparatu