2016-04-11, 13:07:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-04-11, 13:16:51 {2} przez RedMoon.)
Nie no ja tam powody odrzutów rozumiem, ich firma, ich zasady, trzeba się dostosować. Bardziej chodziło mi oto czy też tak czasem macie. Tylko z drugiej strony od tego właśnie wg mnie są edytoriale. Takie zdjęcia często się widzi w wielu gazetach itp. No i na innych stockach nie ma z tym problemu, przynajmniej ja póki co nie miałem, tylko tutaj właśnie. No ale płakał nie będę, w końcu to tylko deposhit, który i tak jest na ostatnim miejscu w sprzedaży, więc dużo na tym stracę.
Mimo wszystko w mojej prywatnej opinii, to te prawa autorskie zaczynają być lekką przesadą, bo jak tak każdy zacznie się ich domagać, to za 5-10 lat, będziemy sobie musieli sami akcesoria strugać, żeby jakiekolwiek zdjęcie zrobić i nie naruszało ono niczyich praw.
Mimo wszystko w mojej prywatnej opinii, to te prawa autorskie zaczynają być lekką przesadą, bo jak tak każdy zacznie się ich domagać, to za 5-10 lat, będziemy sobie musieli sami akcesoria strugać, żeby jakiekolwiek zdjęcie zrobić i nie naruszało ono niczyich praw.