2016-03-21, 00:54:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-03-21, 00:54:51 {2} przez fotorince.)
Sugeruję sie tym, co napisał blas:
4K will be accepted with the same frame rates as regular HD content.
- 3840x2160, the preferred frame size, will be accepted with the Apple ProRes 422 (HQ) and Apple ProRes 4444 codec only.
- 4096x2160 will be accepted with Apple ProRes 422 (HQ) codec only.
Twój GH-4 ma chyba ten format, ale... problem jest w tym, ze pod Windowsem chyba nie ma czym tego ugryźć.
Ale niewiele na ten temat wiem
Masz rację też wróciłem do tego postu i doczytałem.
W Panasie pogrzebie w wolnej chwili i sprawdzę czy jest czy nie......martwię się raczej o drugą część Twojej wypowiedzi odnośnie windy bo ściągnąłem niby coś,niby coś zainstalowałem (te niby dotyczy prores) a sony vegas tego nie widzi. Ech iStockphoto jak zwykle musi coś inaczej niż wszyscy;/
4K will be accepted with the same frame rates as regular HD content.
- 3840x2160, the preferred frame size, will be accepted with the Apple ProRes 422 (HQ) and Apple ProRes 4444 codec only.
- 4096x2160 will be accepted with Apple ProRes 422 (HQ) codec only.
Twój GH-4 ma chyba ten format, ale... problem jest w tym, ze pod Windowsem chyba nie ma czym tego ugryźć.
Ale niewiele na ten temat wiem
Masz rację też wróciłem do tego postu i doczytałem.
W Panasie pogrzebie w wolnej chwili i sprawdzę czy jest czy nie......martwię się raczej o drugą część Twojej wypowiedzi odnośnie windy bo ściągnąłem niby coś,niby coś zainstalowałem (te niby dotyczy prores) a sony vegas tego nie widzi. Ech iStockphoto jak zwykle musi coś inaczej niż wszyscy;/