2016-01-15, 13:35:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-01-15, 13:35:33 {2} przez adalbert74.)
Odświeżam "bałwankowy" temat...
(podchodzę do tego na luzie)
Otóż - sfotografiwałem moją córkę wylepiającą z plastelinowych kuleczek bałwanka
- tak wygląda na zbliżeniu...
problem polega na tym, że "kształ bałwanka" został przeszkicowany z pdf ściągniętego z internetowej kolorowanki
SH odrzucił całą sesje prosząc o PROPERTY Release...
I muszę przyznać, że ... mają rację... choć nie wiem, czy to nie jest mimo wszystko lekka przesada.
Był to tak zwany "spontan" - żona przygotowywała z córką bałwanka do przedszkola - ustawiłem szybko lampę i ... chyba powtórzę sesję szkicując czterolatce "w pełni autorskiego" snowmana
(inne proporcje, kapelusz, inna miotła, gałązki...)
Pewnie też poproszą o PR - i wtedy chyba lepiej załączyć własny szkic, prawda?
P.S. Na szczęście wysłałem tylko na SH i iStocka - z tego ostatniego zaraz usuwam...
(podchodzę do tego na luzie)
Otóż - sfotografiwałem moją córkę wylepiającą z plastelinowych kuleczek bałwanka
- tak wygląda na zbliżeniu...
problem polega na tym, że "kształ bałwanka" został przeszkicowany z pdf ściągniętego z internetowej kolorowanki
SH odrzucił całą sesje prosząc o PROPERTY Release...
I muszę przyznać, że ... mają rację... choć nie wiem, czy to nie jest mimo wszystko lekka przesada.
Był to tak zwany "spontan" - żona przygotowywała z córką bałwanka do przedszkola - ustawiłem szybko lampę i ... chyba powtórzę sesję szkicując czterolatce "w pełni autorskiego" snowmana
(inne proporcje, kapelusz, inna miotła, gałązki...)
Pewnie też poproszą o PR - i wtedy chyba lepiej załączyć własny szkic, prawda?
P.S. Na szczęście wysłałem tylko na SH i iStocka - z tego ostatniego zaraz usuwam...