2015-11-30, 22:31:46
(2015-11-30, 22:14:09)yuma2 napisał(a): wyglada na to ze wrzucajac czekacza w sobote wychodzi dluzej anizeli wrzucajac w niedziele nawet po poludniu, juz ktorys tydz z koleji tak jest
Wiesz co, nie do końca....spróbuje to wytłumaczyć:
Czekając przykładowo te 40-50 godzin fakt czeka się dłużej ale pliki na ogół pokazują się szybko i w pf i w wyszukiwarce.
Natomiast jeśli pliki wpychają się bez kolejki (taki skrót myślowy) tzn. zostają rozpatrzone dużo szybciej niż czas który zgłasza reszta użytkowników to:
1- Pliki potrafią się indeksować kilka dni
2- Jeśli nawet szybko dość pokażą się w pf i wyszukiwarce to i tak jakby ich nie było bo już po kliknięciu w miniaturę w wyszukiwarce czy w pf nie zostajesz przekierowany na konkretną stronę zdjęcia tylko wyskakuje komunikat że albo plik jest w trakcie weryfikacji (mimo że dawno przecież już przyjęty) albo został usunięty.
I tak mija kilka dni (czasem nawet tydzień) nim pojawią się normalnie w sprzedaży a co za tym idzie giną już gdzieś w tłumie.
Opisuję to z własnych doświadczeń, aktualnie mam taką sytuację po raz kolejny więc lepiej wyjdą na tym Ci co poczekają ciut dłużej ale za to ich pliki pokażą sie od razu do sprzedaży. ( Oczywiście zdarza mi sie to tylko wtedy kiedy pliki są nienormalnie szybko rozpatrzone)
Więc wcale mnie nie cieszy ten krótki czas oczekiwania, co mi z tego jak dostępne do sprzedaży będą dopiero za kilka dni;/