2015-09-19, 12:35:26
(2015-09-19, 12:08:33)adalbert74 napisał(a): hmc... dzięki
Czuję się oświecony... Przyznaję, że nigdy nie zastanawiało mnie to, dlaczego tak wielką wagę przywiazujecie do czasu oczekiwania... Dla mnie było to raczej punktem odniesienia - mobilizacją do opracowania kolejnych fotek (wrzucałem czekacza... ktoś pisał 45h ... a ja do powiedzmy 40h dorzucałem kolejne, nowo opracowane zdjecia)
...
Teraz wiem, że nie o to tu chodzi... ale mam wątpliwość - zanim zacznę stosować się do tych zaleceń - czy wrzucając np. zdjecia o godz. 12:00 jednego dnia i mając orientacyjny czas na review w okolicach np. 48h chodzi o to, by wrzucić główna paczkę np. w 46 godzinie i dopiero wtedy ją opisać - przydzielić MR, wybrać kategorie ...
Czy inaczej - wrzucać przez cały ten czas ALE tylko wysyłać inspektorom tuż przed upływem tych 48h....
Pytam, gdyż każde zdjecie dostaje swój numer juz w momencie wrzucenia na serwer SH - i nie wiem, czy znaczenie ma czas wysłania, czy zatwierdzenia do przeglądu?..
Na mój chłopski rozum ..a raczej babski to fotki możesz mieć opisane i przygotowane chodzi już o samo wrzucenie dla inspektora do przeglądu ale może jako blondi głupoty gadam