pixelman napisał(a):Witaj Jarek, cieszę się że jeszcze ktoś z pod znaku Minolty tutaj zagląda.
Również przymierzam się do , na razie pomacania Alfy 700 ale z zakupem to pewnie poczekam 4500 PLN to na razie za dużo. Ale jest piękna i pewnie warto dać .
Możecie więc dopisać i mnie do swojej listy minolciarzy Co pawda moją pierwszą lustrzanką cyfrową, używaną do tej pory był Canon, ale jestem starym "analogowcem" zakochanym w patentach i rozwiązaniach Minolty. Do tej pory została mi puszka Dynax 7 z "peryferiami". Z utęsknieniem czekałem na 700'setkę (na dniach będzie u mnie, bo canonik już sprzedany ) , by wyciągnąć z szuflady pierścienie pośrednie, obiektywy i ulubioną lamkę 5600HS (zainteresowani wiedzą co można z nią wyczyniać) Najważniejsze że będę miał wreszcie stabilizację w korpusie i to mechaniczną, a nie jakieś tam elektroniczne stabilizujące wynalazki -- jestem więc do przodu jakieś parę tysięcy na każdym dobrym obiektywie wpiętym do tego korpusu. Ale i tak nie zmienia to faktu, że foty robią ludzie , a nie aparaty. Więc kupuję to, na co mnie stać i co lubię , w danej klasie cenowej.