2015-04-23, 15:21:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-04-23, 15:22:49 {2} przez Tomek De.)
(2015-04-22, 19:04:49)milosz napisał(a): tak, chociaż pudełkowa wersja też już podobno jest
Mam prośbę, możesz powiedzieć który numer programu masz u siebie? Bo jak rozumiem ty korzystasz z wersji w chmurze? Pytam bo jestem miło zaskoczony że Adobe wypuszcza coś jeszcze na starych zasadach, myślałem że już wszystko tylko w abonamencie, sam nigdy nie korzystałem z lightrooma, tylko pakietów PS + AI + Acrobat i camera raw do wołania zdjęć.
A żeby być w temacie - luknąłem w ofertę i widzę że strasznie drogie te Wasze maki są, jakby chcieć porównywać 1:1 to co mam teraz z wersji PC to mac wychodzi dużo drożej. Fakt faktem że mój komputer kupowałem jeszcze pod 3dsmax więc jest raczej wyśrubowany parametrami pod mocno wymagające zastosowania, ale inna sprawa że nie potrafiłbym określić który mac dałby mi taki sam komfort pracy w PS i ewentualnie lightroom bo nigdy nie specjalnie wnikałem ile ramu do czego jest potrzebne, jaka karta, procesor, rdzenie, chłodzenie ... dla mnie to trochę czarna magia więc zawsze kupowałem gotowce, najpierw od HP a potem (i obecnie) od Hypercube.