2015-04-15, 09:59:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-04-15, 10:01:42 {2} przez kreatorex.)
Panie S pracowałem też na mak©ach i też w agencjach oczywiście masz racje ale to że, pracują na makach często wynika bardziej z mody niż z przesłanek technicznych, w stanach wszyscy raperzy obowiązkowo maki . Co do tych pecetów to akurat były stare badziewia ze starym systemem właściwie nie do pracy. (wiesz że wiem . Ja od kilku lat codziennie robię grafikę wypuszczam duże pliki do druku i jakoś nic się nie dzieje a dwa stare maki leżą w magazynie, Jakoś nie tęsknie zresztą ja sprzęt komputerowy kupuje sam nie dostaje go z dotacji albo od Pana prezesa więc licze każdy grosz a nie widzę żadnych korzysci technicznych.
Z macami to jest jak z religią, jedyna słuszna, ja jednak nie lubię białych komputerów chciałem mieć czarny z klawiaturą numeryczną a taki kolor a applu to raczej niedostępny
No te 99% to lekka przesada nawet w Warszawie to tak nie jest. Chicago się nie liczy
Z macami to jest jak z religią, jedyna słuszna, ja jednak nie lubię białych komputerów chciałem mieć czarny z klawiaturą numeryczną a taki kolor a applu to raczej niedostępny
No te 99% to lekka przesada nawet w Warszawie to tak nie jest. Chicago się nie liczy