2015-02-26, 19:05:03
(2015-02-26, 16:49:49)niolox napisał(a): [..] A przez takie myślenie, że ja się wyłamię a tysiące innych i tak będą się cieszyć z tych 2 $ to tak jak z głosowaniem na naszych rządzących. Każdy myśli, że mój pojedynczy głos nic nie znaczy i mamy to co mamy.
Tak by sie moglo wydawac, dobre porownanie. Idac na wybory oddajac glos kladziesz sie spac z ta swiadomoscia ze cos zmieniles,powiedziales co myslisz , postawiles na swoim masz ten psychiczny komfort ze sie nie dales. Tylko ze zycie toczy sie dalej troszke jakby z boku, Ty nie sprzedasz sie tanio, nie za $2 ale to nie Ty tutaj sprzedajesz swoje prace, Ty je produkujesz, stock sprzedaje a jak wiadomo deko handlu lepsze niz kilo roboty. Wiec to oni ustalaja warunki, nie zawsze fair. Moim zdaniem w pierwszej kolejnosci wysylajac foty na stock w zamian za 25-35% zysku swiadczy o tym ze godzisz sie na nie uczciwa gre od samego poczatku. Jest jeszcze jeden aspekt, w dobie internetu konkurujesz z calym swiatem, dla Ciebie dwa dolce to zlodziejstwo a dla kogos po przeciwnej stronie globu sporo kasy, tego nie przeskoczysz.Jak mawia moj pies - dumy mi do miski nie kladz bo sie nie najem. Wiec sie godze,nie na wszystko, niestety czasem coraz wiecej ale nadal robie swoje i jestem szczesliwym czlowiekem.
Wracajac do tematu, nowy design Dreama jest fajny, taki kolorowy