2015-01-29, 20:25:41
(2015-01-29, 17:36:28)norsob napisał(a): Jeżeli chodzi o możliwość zablokowania konta to powinna wystarczyć informacja dla inspektora. Przytoczę część odpowiedzi supportu dla Jaropienza: "... Jeśli zdecyduje się Pan na takie rozwiązanie to przekazując ponownie swoje prace proszę napisać informację o tym edytorom, aby nie uznali Pańskich prac za zdublowane. " Poza tym sprawdzałem, że nowe konto można założyć na ten sam adres mailowy co pierwsze a by zacząć sprzedawać zdjęcia należy im dosłać kopię dokumentu tożsamości więc raczej sprawa powinna być jasna choć oczywiście pewności nie ma.
Nie do końca.
Konto musi być zakładane w strefie euro i przez nie polską stronę. Za pierwszym razem rejestrowałem się przez polską stronę i to mnie wpisało na polską listę płatniczą pomimo adresu i dokumentów włoskich.
Aby ponownie się zarejestrować.
Musiałem posiadać drugi e-meil, aby założyć nowe konto z nowym loginem.
Zdjęcia wraz starym kontem zostały usunięte, a przy ponownym wgraniu nie ma opcji, aby dodać notatke że zdjęcia były już przyjęte, a więc zostały ponownie rozpatrywane.
Po ponownym rozpatrzeniu odpadło mi kolejne 20%, a więc radze dawać wszystkie które i wcześniej były rozpatrywane, nie przyjęte.
Za tą mękę mam 1kredyt=1euro