2015-01-29, 16:10:40
(2015-01-29, 14:15:36)norsob napisał(a): Chyba dobrą opcją by było założenie całkowicie nowego konta już w strefie euro bez likwidacji starego. Po prostu wysyła się wtedy pliki na nowe konto a ze starego zdjęcia będą sukcesywnie usuwane i przenoszone. Co do samej praktyki przenoszenia konta to powstaje pytanie jakie dane adresowe wpisać wówczas w informacjach o koncie? Czy np: rejestracja konta dajmy na to w Niemczech ale dane do faktury z adresem w Polsce sprawią, że wg fotolii konto jest zarejestrowane w Niemczech czy też w Polsce?
Wedlug mnie to raczej nie ma znaczenia, ja sie zarejestrowalem w strefie polskiej a adres mam na belgie i teraz czekam az mi konto skasuja. Powiem ze juz z nimi ponad tydzien pisze, ogolnie sie ociagaja z udzielaniem informacji. A co do zakladania drugiego konta bez usuniecia poprzedniego to support mi napisal ze przy czyms takim mzliwe jest calkowite zablokowanie obu kont do mometu wyjasnienia sytuacji czy zdjecia na drugim koncie nie sa przypadkiem wrzucane nielegalnie.