2015-01-12, 23:43:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2015-01-12, 23:56:19 {2} przez wiskad.)
No właśnie wydaje mi się, że Andy ma sporo racji - ponieważ jednakowoż: wysyłam zdjęcia z tej samej serii w kilku wrzutach i część przechodzi a część nie - powód ostrość - sprawdzam i są to zdjęcia robione ze statywu (duży i ciężki), obiektyw stałka Nikkor 1,8/50 (jeszcze wersja dla analoga Made in Japan), przysłona 8 - 11 i odpadają za focus... Chyba chodzi o to, że komuś się zdjęcia nie podobają i kosi - a powód podaje od czapy... Te same zdjęcia wrzucone po raz drugi nie tylko, że przechodzą ale się nieźle sprzedają (jak na mój poziom gniotowaty). Może rzeczywiście ci, co robią wyłącznie rewelacyjne zdjęcia nie mają problemów, ale zdaje się, że i Shaiith kiedyś trafił na killera... Może i najlepszych to czasem trafia ale - to chyba pewne - zdecydowanie rzadziej...
Jeszcze dodam, że zawsze sprawdzam wszystkie foty na 100% powiększenia i czasem te odrzucone za ostrość to są takie, że widzę każdą pojedynczą rzęsę modelki i nawet grudki tuszu do rzęs na nich i wuj...
Jeszcze dodam, że zawsze sprawdzam wszystkie foty na 100% powiększenia i czasem te odrzucone za ostrość to są takie, że widzę każdą pojedynczą rzęsę modelki i nawet grudki tuszu do rzęs na nich i wuj...