2014-06-18, 21:35:48
Moim zdaniem to jest mało efektywne i dosyć drogie, paradoksalnie taniej byłoby wybudować dużą fabrykę np w twojej okolicy która oprócz miejsc pracy generuje 4 razy tyle: kooperanci, dostawcy, podwykonawcy, wyżywienie, transport itp. ...Ktoś wymyślił ze w Polsce każdy musi być biznesmenem tak jak kiedyś barany stwierdzili że trzeba zamykać szkoły zawodowe i każdy musi mieć studia. Efekt bezrobotni magistrowie i bezrobotni zamykający firmy. Dużo pracy za to maja firmy piszące biznesplany i armia urzędników którzy stają się bardzo "potrzebni".
Miłosz sorki ze stałeś się bogu winnym "podejrzanym" , jak masz okazje to bierz tylko pamiętaj ze ja na te kilka gratów to jeszcze sporo zdjęć stokowych będę musiał sprzedać a kredytu nie wezmę bo by mnie moja przez okno z aparatami
Miłosz sorki ze stałeś się bogu winnym "podejrzanym" , jak masz okazje to bierz tylko pamiętaj ze ja na te kilka gratów to jeszcze sporo zdjęć stokowych będę musiał sprzedać a kredytu nie wezmę bo by mnie moja przez okno z aparatami