2014-04-05, 16:29:47
Jeśli to tajemnica poliszynela to chętnie się dowiem, w których Nie będę się męczyć. Pamiętam, że któryś stok pisał coś o tym, chyba Shutter... Ale jak jest naprawdę? Nie dodaję nigdy określeń niezwiązanych z treścią zdjęcia, ale nie zamierzam się specjalnie ograniczać z powodu plotki o "rozrzedzaniu" się słów kluczowych. Najważniejsze wzmacniam tytułem, frazami i synonimami.
Ale odbiegamy tu od tematu. Tak jak pisałeś, Monoiposm, każdy ma jakiś własny sposób, a za zielona jestem, żeby chwalić się swoim. Staram się uczyć na własnych statystykach, cudzym przykładzie, i przede wszystkim - o tym, co fotografuję. Wikipedia, babe. Skoro interesuje Cię przyroda, Bies, nie powinno być z tym problemu. Powodzenia!
A kwadraty zostawmy, widzę że nie zostałam zrozumiana
Ale odbiegamy tu od tematu. Tak jak pisałeś, Monoiposm, każdy ma jakiś własny sposób, a za zielona jestem, żeby chwalić się swoim. Staram się uczyć na własnych statystykach, cudzym przykładzie, i przede wszystkim - o tym, co fotografuję. Wikipedia, babe. Skoro interesuje Cię przyroda, Bies, nie powinno być z tym problemu. Powodzenia!
A kwadraty zostawmy, widzę że nie zostałam zrozumiana