2014-03-24, 19:10:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-03-24, 19:11:52 {2} przez Ariene.)
Odbyłam przed chwilą sympatyczną rozmowę z właścicielem strony dekorowalnia (z poprzedniej strony wątku). Pan próbował dowiedzieć się, dlaczego DepositPhotos uważa że nie jest on ich partnerem, skoro jest... a dogadać się z nimi ciężko, oj ciężko każdemu.
Potwierdziły się moje przypuszczenia - DepositPhotos straciło zupełnie kontrolę nad tym, co komu jak i kiedy i dlaczego i po co sprzedaje... Nawet nie wiedzą, kto jest ich API, a wręcz wymagają potwierdzania, że się z nimi współpracuje... lol!
Myślę, że tym oto niemiłym akcentem można podsumować ich (DP) profesjonalizm...
Ps. Jeżeli ktoś napisał do nich o usunięcie zdjęć z wszelkich stron pośrednich, nie liczcie na skuteczność... Moje (i nie tylko moje) zdjęcia dawno miały być zdjęte z wielu różnych stron, a nadal wiszą w sprzedaży i są podpisane jako źródło DP...
Potwierdziły się moje przypuszczenia - DepositPhotos straciło zupełnie kontrolę nad tym, co komu jak i kiedy i dlaczego i po co sprzedaje... Nawet nie wiedzą, kto jest ich API, a wręcz wymagają potwierdzania, że się z nimi współpracuje... lol!
Myślę, że tym oto niemiłym akcentem można podsumować ich (DP) profesjonalizm...
Ps. Jeżeli ktoś napisał do nich o usunięcie zdjęć z wszelkich stron pośrednich, nie liczcie na skuteczność... Moje (i nie tylko moje) zdjęcia dawno miały być zdjęte z wielu różnych stron, a nadal wiszą w sprzedaży i są podpisane jako źródło DP...