2014-02-25, 11:07:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-02-25, 11:10:58 {2} przez kreatorex.)
Ariene aż tak nie wnikam w to co dzieje się z moimi zdjeciami gdyż i tak nie mam na to żadnego wpływu (troche nie mam też czasu i słabo znam angielski). Ogólnie moje gnioty sa niskonakładowe i mało artystyczne i pewien procent pewnie i tak wyleci w kosmos albo sie nie sprzeda, ogólnie to jestem na plus bo ogolnie zarabiają na siebie. Moze tu wyjdzie ze się nie szanuje ale gdybym unosił sie honorem musiałbym usunąć zdjęcia ze wszystkich stoków. Tak jak pisałem wcześniej stoki dla mnie to robota lekka łatwa i przyjemna i bezstresowa (nie licząc IS
. Każde zlecenie fotograficzne poza stockami przynosi relatywnie większy zysk, tylko ja nie mam ani sprzętu ani kontaktów ani siły na szarpanie się ze szczurami.
Ps. Pracownik budowlany przy budowie autostrady może wyciągnąć 4000 na rękę stocker również ....co lepsze??
Moim zdaniem sporo osób wstrzyma upload przynajmniej takich co wychodzą na zero ...lub masowo zaczną ładować aby odrobić "straty"...hm
![Smile Smile](https://stock-board.info/images/smilies/icon_smile.gif)
Ps. Pracownik budowlany przy budowie autostrady może wyciągnąć 4000 na rękę stocker również ....co lepsze??
Moim zdaniem sporo osób wstrzyma upload przynajmniej takich co wychodzą na zero ...lub masowo zaczną ładować aby odrobić "straty"...hm