2014-01-29, 11:03:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-01-29, 11:08:13 {2} przez canion1.)
(2014-01-29, 10:54:54)GregorK napisał(a): nie wiem, na czym to polega, ale wrzuciłem kwiaty, mimo iż w w słowach kluczowych mam: flowers i flower, to pod tym hasłem ich nie znalazło. Są pliki póżniejsze i wcześniejsze (przynajmniej biorąc po numerach) Dlatego przestaje mnie dziwić brak sprzedaży, skoro na najważniejszych słowach kluczowych pliku nie ma. Znalazłem pod innymi
zgadza sie. najwazniejsze słowa kluczowe indeksują sie najdłużej. to już trwa od jakiegoś czasu
(2014-01-29, 10:55:42)harley_ napisał(a): ja mam tak samo. są w portfolio ale zainteresowania 0. przez ostatnie 2 miesięce zwiększyłem pf o jakies 700 zdjęć co jak na mnie jest bardzo dużo, ale efektów tego nie widzę żadnych. to trochu sprzedają się pliki wrzucone rok temu. pytanie czy o tych też sobie ktos przypomni za rok czy to tylko zapychacz miejsca na serwerach ss
jak sobie mogą przypomnieć jak one będą zakopane pod kilkoma milionami innych zdjęć.? ot czasem trafi sie jakaś pojedyńcza sprzedaż typu już ktoś mocno sie zawziął i przerył bazę. Ciekawe czy i jak długo fotografowie wytrzymają psychicznie upload z zerowym zwrotem? bo w zasadzie ostatnie uploady to hobby w czystej postaci .