2013-12-21, 17:56:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-12-21, 18:25:45 {2} przez fotoaloja.)
Ja w sumie swoje zeszłoroczne postanowienie zrealizowałam -wytrwałam cały rok, wysyłałam coś tam w miarę regularnie.
Teraz postanawiam:
1. Usprawnić pracę poprzez lepszą organizację pracy (planowanie tip.) i polepszanie sprzętu (właśnie pisze z nowego kompa)
2. Zwiększyć portfolio do minimum 3000 zdjęć (nieśmiało marzę, że wyślę min. 100 a max 200 zdjęć miesięcznie)
3. Urozmaicić tematykę.
4. Doskonalić technikę.
5. Zrobić generalny porządek w zbiorach zdjęć.
W sumie żadna rewelacja, ale póki co na więcej nie ma co się rzucać w mojej sytuacji. Pierwszy punkt już częściowo mam odfajkowany, właśnie pracujemy nad współpracą dwóch komputerów i będę mieć małą pomoc przy keywordsach.
Howgh
Teraz postanawiam:
1. Usprawnić pracę poprzez lepszą organizację pracy (planowanie tip.) i polepszanie sprzętu (właśnie pisze z nowego kompa)
2. Zwiększyć portfolio do minimum 3000 zdjęć (nieśmiało marzę, że wyślę min. 100 a max 200 zdjęć miesięcznie)
3. Urozmaicić tematykę.
4. Doskonalić technikę.
5. Zrobić generalny porządek w zbiorach zdjęć.
W sumie żadna rewelacja, ale póki co na więcej nie ma co się rzucać w mojej sytuacji. Pierwszy punkt już częściowo mam odfajkowany, właśnie pracujemy nad współpracą dwóch komputerów i będę mieć małą pomoc przy keywordsach.
Howgh