2013-12-17, 17:30:45
hannahbluee - jeśli chodzi o zarobki na stockach, to tak szczerze chyba nikt nie jest z nich zadowolony... Ale jak zaczynałem i tak różnie bywało jeden z moich kolegów stwierdził "Na tych stockach to na internet nie zarobisz". No więc trochę mnie zdenerwował i tak po półtora roku spokojnie nie martwiłem się opłatami na internet. Potem sobie kupiłem co prawda dość tanią puszeczkę Nikona, i obiektyw stałkę, teraz zrobiłem sobie prezent drugi obiektyw też o stałej ogniskowej. A pracuję naprawdę niewiele i do tego przy okazji. W tym roku nie zrobiłem nawet jednej sesji na stocki, opracowuje stare gnioty. No ale miałem niewiele czasu (dłuższa historia i nie na to forum). Ale od przyszłego roku - drżyjcie stocki!!!
hannabluee - warto wysyłać fotografie, dodatkowa satysfakcja jak gdzieś zobaczysz swoje zdjęcia!!!
P.S. To już plany noworoczne - oprócz zarobienia na internet, gadżetu na koniec roku - pewnie znowu obiektyw, zarobienie na wynajem własnego studia.
hannabluee - warto wysyłać fotografie, dodatkowa satysfakcja jak gdzieś zobaczysz swoje zdjęcia!!!
P.S. To już plany noworoczne - oprócz zarobienia na internet, gadżetu na koniec roku - pewnie znowu obiektyw, zarobienie na wynajem własnego studia.