2013-11-24, 21:49:57
(2013-11-24, 21:30:25)alga38 napisał(a): śmieszny ludzik, na to bym nie wpadła, aby połączyć śliwkę ze szczypiorkiem, Gratki
He he. Ja na to nie wpadłem. Samo tak wyszło. Tego samego dnia robiłem sesje śliwka isolated i pomidor isolated i mało ujęć mi wyszło, to zacząłem przeglądać zdjęcia na Fotolia w poszukiwaniu jakiegoś natchnienia. Zobaczyłem dobrze sprzedający się rowerek z warzyw to pomyślałem (tak naprawdę to nie ja pomyślałem, tylko moja żona, bo ja nie jestem twórczy, tylko raczej odtwórczy ), że ja dla odmiany zrobię ludzika. Ale w związku z tym, że oprócz śliwki i pomidora miałem jeszcze tylko marchewkę, która miała być do surówki na obiad, natkę pietruszki i resztki szczypiorku w doniczce, to ludzik wyszedł jaki wyszedł. Szczerze mówiąc nie liczyłem na jakąkolwiek sprzedaż. Wrzuciłem dla zasady, bo jest zrobione. A już na pewno nie liczyłem na EL'kę. A już tym bardziej nie na CanStock. Jestem potrójnie zaskoczony. Po tym, jak to zobaczyłem, to śmiałem się przez jakieś pół godziny i nie mogłem przestać.