2008-05-03, 20:27:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-05-05, 14:44:23 {2} przez Zolthar.)
Kurde 4 razy poprawiam początek posta bo trudno w kilku słowach to wyrazić. Mieć możliwość patrzenia jak pracuje osoba, na której pracy się wzorowałem podpatrywałem... Pojechałem do Tomka patrzeć jak się robi profesjonalne fotki a przyokazji sam pozowałem hehe i powiem szczerze każdemu zyczę bo dopiero jak się jest po tej drugiej stronie obiektywu i ileś minut non stop uśmiecha albo smuci widać jak ciężka jest praca modeli ale również ile pracy wkłada fotograf w ustawienie sceny. Tomek się nachodził zdrowo w tym studio. Przyznam, że mnie mocno zaskoczył jak dał mi nadajnik radiowy abym sobie założył na aparat i mówi "no to robisz.." Przez chwilkę stałem jak wryty nie potrafiłem się skupić heh ale po chwili jakoś przeszło tu również zasługa Tomka, który wcześniej sam pozował i sam pomagał ustawiać modelkę Wielkie podziękowania i szacunek dla Tomka, życzę wszystkim tego samego przeżycia.
Tutaj moich kilka fotek ze studia:
A tutaj fotka pod natchnieniem.Zawziąłem się i postarałem wykorzystać wszystkie porady Tomka
Tutaj moich kilka fotek ze studia:
A tutaj fotka pod natchnieniem.Zawziąłem się i postarałem wykorzystać wszystkie porady Tomka