2007-10-18, 20:07:01
Więc jeśli chodzi o kontakt z nimi to faktycznie napisałem po poslku i po kilku godzinach dostałem odpowiedź. Moje pytanie dotyczyło, braku maila z hasłem do logowania. Pisałem o tym wcześniej na forum. Pan wyjaśnił mi, że problem tkwi w tym, że mam konto pocztowe na onecie a oni mają problem z onetem. Zaproponował mi żebym zarejestrował się jeszcze raz i podał inny adres mailowy. Trochę mnie to rozbawiło, ale ponieważ mam jeszcze konto stare w neostradzie to zarejestrowałem się powtórnie podając adres neostrady. faktycznie w mgnieniu oka dostałem maila z hasłem. Wrzuciłem więc 4 fotki testowe i ponieważ było coś po północy poszedłem spać. Jakież było moje zdziwienie kiedy wszedłem na stronkę buy-photo dziś rano i dowiedziałem się, że moje cztery foty zostały zaakceptowane a oprócz tego już zarobiłem 1 euro. I tak sobie myśłę, czy to nie aby podpucha z ich strony żeby wrzucać do nich zdjęcia, bo wcvześniej w żadnej agencji no poza Shutterstock nie zdarzyło mi się od razu coś tam zarobić. Obawiam się że to 1 euro to od nich na zachętę, a p·óźniej będzie kiszka. Co o tym myślicie?