2013-09-19, 09:00:04
(2013-09-19, 02:31:46)BLADE napisał(a): W DeemMetta można wpisywać nieznane słowa, Sopot bez problemu przechodzi..Przechodzi i wyszukiwarka odnajduje ale mi bardziej chodzi o to, że zdjęcie nie ląduje przy innych zdjęciach z Sopotu tylko w przypadkowej kategorii zdjęć. A czasem system nie wyświetla żadnych similarów. Sopot to tylko przykład, może być zdjęcie pomidora z bitą śmietaną. Chciałbym aby w sytuacji jak kupujący kliknie zdjęcie innego autora moje znalazło się w tych symilarach jako propozycja.
(2013-09-19, 02:31:46)BLADE napisał(a): Wpisałeś 50 słów kluczowych - pewnie się namęczyłeś, a najważniejszego nie maszWpisywałem też kilka słów 5 czy 7 i też to nic nie dało, Sopot w similarach jest wyklęty, bo IS nie zna takiego słowa i w tym problem. Generalnie przygotowując zdjęcie wrzucam do 50 słów i wiem, że nie w ilości siła ale jakoś tak się przyzwyczaiłem. Kiedy wysyłam DeepMetą zdjęcia to dla potrzeb IS okroje tą 50-tkę ale zapodam też czasem słowa 2 wyrazowe, które jak wiemy inne banki potraktują jako osobne słowa.
heh..
Może i nie ma sensu tracić czasu na te wszystkie zabiegi, bo system i tak nasze słowa przepuści przez swoje tryby, dlatego pytam jak Wy sobie z tym radzicie.