Trudno mi teraz znaleźć na poczekaniu, czym kto się chwalił tydzień czy miesiąc temu, ale jak komuś się zamarzy np. "shaggy dog on the beach", to na górze wyskoczą zdjęcia głównie ze strony stockimages.kerioak.com, czy jednej z "naszych". Wpisanie "wooden statue of liberty" pokazuje moje zdjęcie w pierwszym wierszu (z ajotte.com). Można to uznać za nieco naciągane przykłady, ale ludzie czasem szukają różnych konkretnych rzeczy i nie jest tak, że obrazki z Symbiostocka całkiem przepadają
Jak ktoś wpisze "spanish slug", to zobaczy moje ślimaki, ale na stockowych stronach. Jeśli jednak trafi się ktoś, kto wpisze "spanish slug stock", wtedy mój wyskoczy w pierwszym rzędzie. "green piggy bank" - jedno moje zdjęcie w dziewiątym rzędzie, dwa następne parę wierszy niżej. "green piggy bank stock" - dwa w trzecim rzędzie. W każdym razie gdzieś te zdjęcia tam się plączą na równi ze stockowymi
Aha, no i mowa oczywiście o wyszukiwarce Gie Images
MR, PR - zgadza się. Każdy odpowiada za siebie i tylko deklaruje, czy ma czy nie.
Jak ktoś wpisze "spanish slug", to zobaczy moje ślimaki, ale na stockowych stronach. Jeśli jednak trafi się ktoś, kto wpisze "spanish slug stock", wtedy mój wyskoczy w pierwszym rzędzie. "green piggy bank" - jedno moje zdjęcie w dziewiątym rzędzie, dwa następne parę wierszy niżej. "green piggy bank stock" - dwa w trzecim rzędzie. W każdym razie gdzieś te zdjęcia tam się plączą na równi ze stockowymi
Aha, no i mowa oczywiście o wyszukiwarce Gie Images
MR, PR - zgadza się. Każdy odpowiada za siebie i tylko deklaruje, czy ma czy nie.