2013-02-18, 00:59:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-02-18, 01:00:34 {2} przez Onaaa71.)
Cytat:Tylko pamiętaj, że jak zaczniesz wrzucać zdjęcia na stocki to musisz mieć albo legala albo free aby spać spokojnie....
Jakoś tak groźnie to zabrzmiało albo mi się wydaje Czemu? Ktoś jakieś nie miłe doświadczenia miał może w tym temacie?
Jeśli chodzi o Photo Shop to sprawdziłam rzeczywiście jest płatny i to nie mało. Pozostaje wersja trial na 30dni. więc w sumie odpada ten program, bo co po miesiącu...
No ale zawsze jest trochę darmowych programów co też można zdjęcia wybielić itp. Np bodajże Gimp jest darmowy. Swego czasu kiedyś bawiłam się w PhotoFilter więc jak pisałam wcześniej wiem mniej więcej o co chodzi w tych programach.
Nie znam może od A do Z żadnego programu graficznego ale to raczej nic trudnego, a w Internecie jest sporo poradników co i jak zrobić by uzyskać dany efekt.
Tylko właśnie tak teraz sobie przeglądam licencje dla programu waśnie PhotoFilter i tam jest, że licencja jest bezpłatna z wyłączeniem zastosowań komercyjnych. Czy w tym przypadku obróbki zdjęć pod stocki można z tego programu korzystać w wersji darmowej?
Może podpowiecie mi też jakieś inne darmowe programy do edycji zdjęć?