2013-01-09, 11:04:21
Wiem, że bardzo dużo eXów tych większych daje jeszcze kilka miesięcy Istockowi i później rzuca koronę jeżeli nic się nie zmieni. Zapowiada się ,że styczeń 2013 będzie o 60% gorszy niż styczeń 2012 a na to wielu kontrybutorów nie może sobie pozwolić. Daje Istockowi od pół roku do roku w zależności czy trend dalej będzie spadkowy. Jeżeli nic się nie zmieni rezygnuje z korony.. niestety
Zawsze myślałem że na IS jakoś to będzie ale to co się dzieje od sierpnia to jest po prostu tragedia.
Pytanie do osób które mają portfolia w Shutterstock czy rzeczywiście gdy IS spada na łeb na szyje to Shutterstock rośnie w siłę? Bo z raportu ile zarabia się na Shutterstock to wynika , że ponad dwa razy więcej niż na IS. Tylko czy to prawda?
Zawsze myślałem że na IS jakoś to będzie ale to co się dzieje od sierpnia to jest po prostu tragedia.
Pytanie do osób które mają portfolia w Shutterstock czy rzeczywiście gdy IS spada na łeb na szyje to Shutterstock rośnie w siłę? Bo z raportu ile zarabia się na Shutterstock to wynika , że ponad dwa razy więcej niż na IS. Tylko czy to prawda?