2012-12-14, 13:13:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-12-14, 13:23:50 {2} przez Gubcio.)
Jakieś 1,5 godziny temu, był nowy wątek o dalszym spadku sprzedaży, teraz patrzę wątku nie ma, wczoraj było podobnie, podczas czytania zauważyłem że zniknęły 2 wpisy z wątku o "nowym lepszym komunikowaniu się" dotyczące spadku sprzedaży. Normalnie czuję się jak za czasów komuny kiedy nie można było mówić że coś jest źle. Jak tak dalej pójdzie to jak ktoś napisze że jest źle to dadzą mu bana, a jak będzie się to powtarzało to usuną jego konto. To jest przerażające. Na wszelki wypadek uprzedzając wydarzenia chciałbym złożyć deklarację:
"Wszystko jest super, jestem szczęśliwy że mogę być na IS'sie. Cieszę się że IS tak mocno o mnie dba, Nie wyobrażam sobie żeby mogło być lepiej. A wszystkim którzy mówią inaczej mówię stanowcze i kategoryczne - RĘCE PRECZ OD NASZEGO KOCHANEGO IS'a - NIECH ŻYJE"
"Wszystko jest super, jestem szczęśliwy że mogę być na IS'sie. Cieszę się że IS tak mocno o mnie dba, Nie wyobrażam sobie żeby mogło być lepiej. A wszystkim którzy mówią inaczej mówię stanowcze i kategoryczne - RĘCE PRECZ OD NASZEGO KOCHANEGO IS'a - NIECH ŻYJE"