2012-12-14, 11:47:01
Z mojego punktu widzenia wygląda to następująco. Do września sprzedaż była stabilna, bez wzrostów, ale też bez spadków, codziennie średnio kilkadziesiąt DLi. Od września istna epilepsja. Jednego dnia idzie dobrze dwa kolejne słabo, albo bardzo słabo. Zdarzają się dni w środku tygodnia gdy mam 2-3 DLe.
Spadek dochodów zauważyłem w listopadzie około 20%, a ten tydzień grudnia to dramat, spadek o 40-50 %. Nie wiem czy coś im się zacina, chyba raczej nie, wydaje mi się że liczba kupujących spadła dramatycznie, plus problemy które ciągnęły się 3 miesiące. Proponuje poczytać forum IS'a, jak sytuacja wyglada u innych, generalnie bardzo słabo, na ogół o wiele gorzej niż u mnie, co wcale mnie nie cieszy. Ja też już jakiś czas temu dojrzałym do decyzji o rezygnacji z wyłączności na IS'ie, bo chyba ktoś podmienił nasze złote koronki na jakieś plastikowe podróby. Miałem to zrobić na początku grudnia ale spokojnie poczekam do świąt, aby trafić z miesięcznym wypowiedzeniem na okres świateczno-noworoczny w którym sprzedaż i tak hamuje.
Pozd.