2012-05-22, 21:17:36
Generalnie jakiś niezły bałagan przynajmniej z mojego punktu widzenia się zrobił. Pisałem wcześniej że odwalili mi 70% wrzuconych zdjęć, więc nie zastanawiając się następnego dnia wrzuciłem jeszcze raz dokładnie te same, tak samo opisane zdjęcia i .... jak łatwo się domyślić 100% zaakceptowanych, no i tu nie ma nic dziwnego bo tak już mi się kiedyś zdarzało, ale ... po około tygodniu bez żadnego wytłumaczenia zdjęcia, które wcześniej odrzucili zostały zaakceptowane i w ten sposób mam w swoim portfolio kilka identycznych zdjęć. Minęły 3 dni zanim się w tym zorientowałem, na początku myślałem że przyszły jakieś zaległe maile o akceptacji, w między czasie dwa zdjęcia się sprzedała zarówno te wrzucone wcześniej jak i te później i nie mam sumienia ich wyrzucać. Dziś znowu 50% paczki odwalili z bardzo „filozoficznym” wytłumaczeniem, na zdjęciu być może znajdują się przedmioty z zastrzeżonym wzorem (śmiać mi się chce bo ani żadnego loga nie ma ani żadnych charakterystycznych cech).. Mam wrażenie, że jakieś nowe ludki sprawdzają nasze zdjęcia i na wszelki wypadek .... do kosza.