2008-03-18, 21:24:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2008-03-18, 21:53:00 {2} przez monster666.)
I co w końcu z tym Moneybookers? Naprawdę z chęcią bym się u Was zarejstrował, ale do Paypalla mam awersję a tego drugiego to w ogóle nie znam.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dobra, rozwiązałem już tą "zagadkę".
Na stronie głównej w języku polskim jest tylko Paypal i Ikobo, po przełączeniu na język angielski magiczne pojawia się nam też Moneybookers
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aplikacja wysłana Ciekawe czy przejdzie.
mikekorn mam jeszcze pytanie, gdybym kiedyś chciał usunąć moje zdjęcia/konto z serwisu to jest taka możliwość i czy robicie z tym takie problemy jak DreamsTime?
Dobra, rozwiązałem już tą "zagadkę".
Na stronie głównej w języku polskim jest tylko Paypal i Ikobo, po przełączeniu na język angielski magiczne pojawia się nam też Moneybookers
Aplikacja wysłana Ciekawe czy przejdzie.
mikekorn mam jeszcze pytanie, gdybym kiedyś chciał usunąć moje zdjęcia/konto z serwisu to jest taka możliwość i czy robicie z tym takie problemy jak DreamsTime?