2012-03-15, 19:15:40
(2012-03-15, 17:42:33)blas napisał(a): Bardzo dobry początek roku nawet nie licząc wideł. Trochę to dziwne bo faktycznie nowe średnio idą.
Za to pp stanowi ok 10 - 20%.
Nie zgadzam się co do uwag do BM, generalnie nie zgadzam się z wnioskowaniem o wszystkich portfoliach na podstawie własnego folio.
Oczywiście nie podoba mi się że w BM strony 1 i 2 okupowane są przez exów których ponoć jest 5% (oczywiście to mi się nie podoba bo nie jestem exem...)
hmmmm...
Ale ja nie mówie o pieniądzach .. są lepsze i gorsze dni, generalnie nie narzekam. CO do BM no to oczywiście zawsze są tacy którzy są zadowoleni i ci którzy narzekają. Ale problemy są faktem, jeśli 3 dni temu wyszukiwanie po słowie kluczowym pedicure pokazywało 312 stron a teraz to 52 strony to pytam co się stało z tymi 80% zdjęć które nie są dostępne w wyszukiwarce. Dla mnie taki układ jest OK skoro na pierwszej stronie w wielu kategoriach ma kilka albo kilkanaście zdjęć, ale to nie znaczy że mam twierdzić że wszystko jest OK.
Kilkanaście dni temu rozmawiałem z człowiekiem który chciał kupić kilka zdjęć i naturalnie zaproponowałem mu żeby poszukał na IS, później okazało się że kupił ale na Shutterstock i na Fotoli bo podobno ciągle coś nie działało, przełączały się widoki po wyszukiwaniu, codziennie musiał od początku szukać tych samych zdjęć bo wyniki się zmieniały albo strona się blokowała. Jeśli opinia o IS się utrwali to wszyscy będziemu czuli skutki tego stanu.