2012-03-10, 20:08:21
Ja kiedyś zacząłem wrzucać zdjęcia i przestałem bo wszystko odrzucali mi za resizing a to dlatego ze foty przeważnie był z S5pro który " interpoluje" zdjecia. Ostatnio mnie olśniło ze przecież można wrzucać zdjecia bez exifów. i nagle zaczeły przechodzić. do czasu
teraz :
Date range of model releases
For photographs taken on or after the 1st of September 09, iStockphoto cannot not accept catchall or multi-shoot releases for any model (other than self portraits). A new release must be signed for each of your shoots.
Czy ja dobrze rozumiem, że do każdego zdjecia pomimo ze to ta sama modelka, ta sama sesja tylko inne ujęcie powinienem mieć inny model release? czyli chce wrzucić 50 zdjeć z sesji to 50 osobno podpisanych MR?
pierwsze zdjęcie z sesji mi przeszło nastepne już nie :/
![Smile Smile](https://stock-board.info/images/smilies/icon_smile.gif)
Date range of model releases
For photographs taken on or after the 1st of September 09, iStockphoto cannot not accept catchall or multi-shoot releases for any model (other than self portraits). A new release must be signed for each of your shoots.
Czy ja dobrze rozumiem, że do każdego zdjecia pomimo ze to ta sama modelka, ta sama sesja tylko inne ujęcie powinienem mieć inny model release? czyli chce wrzucić 50 zdjeć z sesji to 50 osobno podpisanych MR?
pierwsze zdjęcie z sesji mi przeszło nastepne już nie :/