2012-03-08, 19:53:07
(2012-03-08, 05:57:06)TSpider napisał(a): U mnie przy opisywaniu plików na Fotolię z Firefoxem ver.10.0.2 występuje taki błąd:
"Error: unsafeWindow.document.getElementById(basePriceField.id).onchange is not a function"
oraz nie zaznacza automatycznie pola wyboru: "Click here to accept the conditions of the contract"
hmm mam do opisania około 2k zdjęć o różnej tematyce ... ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić?
Ja też mam error przy opisywaniu zdjęć.
Ja przez cały czas robiłam wszystko "na piechotę" tj. wgrywałam i opisywałam po kolei. I trwało to wieczność. A jeszcze inne banki do tego doszły, więc mam mało zdjęć wszędzie bo to mrówcza praca była Aż mój mąż zobaczył że tak dłubie te zdjęcia i pokazał mi sposób. Pewnie wszyscy tak robią Przy postprodukcji zdjęcia w szopie wprowadzasz opis zdjęcia, czyli informacje: tytuł, opis, autor i słowa kluczowe. I potem ładujesz na stocki i te dane się uzupełniają same. Tylko trzeba wybrać kategorie i 'włala' gotowe. Wiem, że Ameryki nie odkryłam, ale dopiero tydzień temu to zastosowałam pierwszy raz i żałuje, że tak późno.