2012-02-23, 10:03:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-02-23, 10:11:43 {2} przez canion.)
to oczywiste. Poprostu przed takim spotkaniem warto mieć listę spraw do przedyskutowania. .żeby nie skończyło sie tylko na gadaniu i soczku jak to drzewniej bywało.
Wuja ,ale co Ty chcesz zgrywać w temacie sesji? aby tylko na miejscu jeden drugiemu w kadr nie wchodził ibedzie dobrze. ale przecież mam nadzieję jesteśmy poważnymi ludzmi.
Co każdy chce fotograficznie zdziałać wiadomo. co każdy umie - jego sprawa. Nie sądze żęby Sławek pytał mnie o pozwolenie jak ma spedzić dany dzień z modelkę i również ja o takie pozwolenie pytał nie będę.
Dyskusja powinna dotyczyć spraw które wymagają wspolnej zgody :
1. Wybór lokalizacji i terminu. oczekiwania i możliwości
2. wybór modelek/modeli i zasady korzystania z nich razem czy osobno
3.wspolny budżet na wizki i stylistkę ew, fryzjer
4. ew. dopożyczenie i sfinansowanie brakujących elementów wyposażenia foto. być możę wypożyczenie światła stałego np FLO do filmowania dla zainteresowanych tym tematem osób /w pojedynkę nie do ogarnięcia/
Wuja ,ale co Ty chcesz zgrywać w temacie sesji? aby tylko na miejscu jeden drugiemu w kadr nie wchodził ibedzie dobrze. ale przecież mam nadzieję jesteśmy poważnymi ludzmi.
Co każdy chce fotograficznie zdziałać wiadomo. co każdy umie - jego sprawa. Nie sądze żęby Sławek pytał mnie o pozwolenie jak ma spedzić dany dzień z modelkę i również ja o takie pozwolenie pytał nie będę.
Dyskusja powinna dotyczyć spraw które wymagają wspolnej zgody :
1. Wybór lokalizacji i terminu. oczekiwania i możliwości
2. wybór modelek/modeli i zasady korzystania z nich razem czy osobno
3.wspolny budżet na wizki i stylistkę ew, fryzjer
4. ew. dopożyczenie i sfinansowanie brakujących elementów wyposażenia foto. być możę wypożyczenie światła stałego np FLO do filmowania dla zainteresowanych tym tematem osób /w pojedynkę nie do ogarnięcia/