2012-02-02, 12:22:45
(2012-02-02, 12:15:55)edi napisał(a): w tym czasie nie zdarzylo mi sie kupic ani jednej fotki yuriego mimo iz tematyka sie pokrywala, poprostu byly lepsze/inneI tu też się zgadzam, owszem Yuri oferuje dobrej jakości zdjęcia (technicznie, kompozycyjnie), często inni są po po prostu lepsi - mają ładniejszą modelkę, bardziej artystyczny wyraz zdjęcia...
(2012-02-02, 12:15:55)edi napisał(a): Aniu a jesli to nie tajemnica to moze napisac czy zostalas wybrana do teamu YA i zrezygnowalas po zapoznaniu sie z lojalka ? czy sie nie zalapalas ? jesli oczywiscie mozesz napisac i nie ogranicza cie zadne NDANie załapałam się ze względu na mój angielski (nie jest perfekcyjny) oraz to, że mam własną działalność tutaj i ułożone życie prywatne Poza tym ja tam pojechałam tylko poznać go, jego styl pracy itp., nie zamiarzałam zostawać. Generalnie szukał ludzi bez zobowiązań (to akurat logiczne) i niekoniecznie profi fotografów - łatwiej kogoś nauczyć wg własnych upodobań jak jeszcze niewiele umie
czy mial jakies rady dla tych ktorzy sie nie zalapali ? wskazowki ? o ile tylko zechcesz sie podzielic