2011-12-17, 13:00:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-12-17, 13:03:56 {2} przez remik44992.)
1. Każde zdjęcie rozpatrują osobno, czyli tak jak w większości serwisów. Jeden odrzut = jeden odrzut nie wpływający na resztę wysłanych zdjęć.
2. Czas oczekiwania na akceptację to około 5-7 dni, o poziomie akceptacji ciężko tu mówić, bo każdy z nas przedstawia inny poziom prac. Dla zobrazowania, ja np. obecnie na PantherMedia mam 79%, a na Shutterstock 65%. Także nie jest najgorzej. Poziom akceptacji na PantherMedia liczony jest za ostatnie 3 miesiące i jeśli spadnie poniżej 60%, wówczas limit uploadu spada do 2 zdjęć na 24h do czasu gdy ponownie wzbijemy się ponad 60%.
3. Dane do klienta FTP to:
- serwer: panthermedia.net
- login i hasło identyczne jak do logowania na www.
2. Czas oczekiwania na akceptację to około 5-7 dni, o poziomie akceptacji ciężko tu mówić, bo każdy z nas przedstawia inny poziom prac. Dla zobrazowania, ja np. obecnie na PantherMedia mam 79%, a na Shutterstock 65%. Także nie jest najgorzej. Poziom akceptacji na PantherMedia liczony jest za ostatnie 3 miesiące i jeśli spadnie poniżej 60%, wówczas limit uploadu spada do 2 zdjęć na 24h do czasu gdy ponownie wzbijemy się ponad 60%.
3. Dane do klienta FTP to:
- serwer: panthermedia.net
- login i hasło identyczne jak do logowania na www.