2011-10-22, 23:11:03
Ja do niczego nie namawiam. Twój wskaźnik na iS DL per image mówi sam za siebie. Ty gruba ryba ja płoteczka. Ty wnioskujesz po swoich doświadczenia a ja po swoich. Skąd wiesz, że dziś przelicznik iS "reszta świata" wyglądałby podobnie??? Na plus Twojej opcji jest to, że masz zdjęcia dostępne tylko na jednym stocku i w godnych cenach, do tego nie trwonisz czasu na rozdrabnianie się na inne stocki, które dziś są mało-znaczące. Osiągnąłeś sukces na iS (rozpatruję to z perspektywy swoich DL na iS względem Twoich). Ale chyba możemy zgodzić się w jednej kwestii, ważne aby czuć się spełnionym w tym co się robi, czego życzę Tobie, sobie jak i pozostałym stock'erom. Czasy są trudne, szczodrość banków dawno już sięgnęła bruku a dziś schodzi do podziemia, więc albo mamy w portfolio tysiące zdjęć albo trzeba być wyróżniająca się jednostką aby czerpać zyski z tego interesu. Samo narzekanie niczego tu nie zmieni. Osobiście uważam, że za jakiś czas 2-3 lata wygryzą nas darmowi dostarczyciele zdjęć...