a ja Wam powiem, że życie jest piękne.., mam wrażenie, że kutry nas ładuje i albo jest naganiaczem EN, albo tr#$$em (bałem się użyć tego słowa). Bo jak dotoąd dowiedziałem się, że jesteśmy głąbami, które zabiły rynek fotograficzny, że Bryan Paterson (Peterson) pisze książki, że ajt leje wodę rachwala odesłał do szkoły (ciekawe czy zna netykietę?) i jeszcze parę innych nic nie znaczących wniosków. Facet robi ruch, tylko czy aby nie szkoda prądu na przepisywanie się z gościem?
Przeczekałem czas jakiś i myślę, że ten czas wystarczył na przemyślenia prawda kutry?, ale ja już niczego nie chcę na maila, pochwal się jakie to piękne fotografie oddajesz w ręce "właściwych agencji", które sprzedajesz za prawdziwe pieniądze. Pokaż nam głąbom gdzie nasze miejsce.
Przeczekałem czas jakiś i myślę, że ten czas wystarczył na przemyślenia prawda kutry?, ale ja już niczego nie chcę na maila, pochwal się jakie to piękne fotografie oddajesz w ręce "właściwych agencji", które sprzedajesz za prawdziwe pieniądze. Pokaż nam głąbom gdzie nasze miejsce.