2011-07-11, 20:44:58
Przyjemność to mi daje jazda na rowerze z dziećmi, ale w związku z tym nie szukam zawodów, w których bym startował dla potencjalnych nagród i zysków.
Stock`i to sklepy do których wstawia się produkty na sprzedaż, i szczerze mówiąc, a raczej pisząc, to nie za bardzo rozumiem głosy osób które mówią że to fajny sposób na hobby czy sprawdzenie się.
Nie znam żadnego producenta , który by zaopatrywał sklepy dla przyjemności.
To że istnieje taka możliwość to świetnie, można dziergać koraliki i wstawiać je do pasmanterii, tak jak fotki na stock`i. Tylko po co?
Ale to moje spojrzenie na temat, i szanuję tych co myślą i robią inaczej.
A może Wam po prostu zazdroszczę że robicie to z radością i przyjemnością, a nie jak ja z wyrachowaniem i chciwością.
Stock`i to sklepy do których wstawia się produkty na sprzedaż, i szczerze mówiąc, a raczej pisząc, to nie za bardzo rozumiem głosy osób które mówią że to fajny sposób na hobby czy sprawdzenie się.
Nie znam żadnego producenta , który by zaopatrywał sklepy dla przyjemności.
To że istnieje taka możliwość to świetnie, można dziergać koraliki i wstawiać je do pasmanterii, tak jak fotki na stock`i. Tylko po co?
Ale to moje spojrzenie na temat, i szanuję tych co myślą i robią inaczej.
A może Wam po prostu zazdroszczę że robicie to z radością i przyjemnością, a nie jak ja z wyrachowaniem i chciwością.