2011-06-10, 18:39:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-10, 18:45:36 {2} przez claraveritas.)
a czy ktoś może kupował kiedys w sklepie lider24.media.pl bo mam zamiar oddac w rozliczeniu sigme 18-50 z dopłatą za canon-a 70-200 i zastanawiam sie na ile oni są profesjonalni?Pierwszy raz spotykam sie z takim czymś wsród sklepów internetowych ze sprzętem i myśle że to fajna sprawa oddac staruszka +dopłata i wziąc coś konkretnego. Jesli ktoś coś wie na ich temat bądz tam kupował to mile widziany kontakt ..artur m.
mathom:
a czy nie bedzie mi przeszkadzał brak stabilizacji w tym canonie 70-200 / f4
w zasadzie duzo robie zdjęc studyjnych no statywu czesto używam ale nie wiem jak to się spisze w terenie w takie dni kiedy nie ma pełnego słońca, przy prztysłonie pow f10,swiatło f4 bez stabilizacji to na iso 100 w terenie chyba nie bedzie rewelacji z ręki, jak myślisz?
mathom:
a czy nie bedzie mi przeszkadzał brak stabilizacji w tym canonie 70-200 / f4
w zasadzie duzo robie zdjęc studyjnych no statywu czesto używam ale nie wiem jak to się spisze w terenie w takie dni kiedy nie ma pełnego słońca, przy prztysłonie pow f10,swiatło f4 bez stabilizacji to na iso 100 w terenie chyba nie bedzie rewelacji z ręki, jak myślisz?