2011-06-08, 18:36:56
Ja nawet w obliczu tej "IStockowej klęski" zrobiłem szybką buchalterię i wychodzi mi z ostatnich 6 miesięcy jakieś 1,3$ / DL przy stałym wzroście sprzedaży i poziomie akceptacji ok. 90% - więc to chyba mocno indywidualna sprawa.
Kiedyś tu na forum naskrobałem wątek "czy vetta nie zarżnie istocka" - jakoś pamiętam przeszedł bez większego echa i pomimo iż słaby ze mnie analityk rynku stockowego to nadal uważam że tworzenie drogich kolekcji w ramach micro to słaby pomysł - chociaż założę się że Max który - strzelam w ciemno - dużo sprzedaje w vetta może mieć inne zdanie.
Reasumując ten bezsensowny wywód
- iStockphoto to nadal jeden z głównych graczy a że się zmienia ... cóż, cały rynek się zmienia; kto jeszcze nie pojął że nadszedł czas na jakość nie ilość, tego - jak to mawia Canion - stockowy pociąg odjedzie
Kiedyś tu na forum naskrobałem wątek "czy vetta nie zarżnie istocka" - jakoś pamiętam przeszedł bez większego echa i pomimo iż słaby ze mnie analityk rynku stockowego to nadal uważam że tworzenie drogich kolekcji w ramach micro to słaby pomysł - chociaż założę się że Max który - strzelam w ciemno - dużo sprzedaje w vetta może mieć inne zdanie.
Reasumując ten bezsensowny wywód