2011-06-08, 10:25:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-08, 10:32:14 {2} przez Ariene.)
Zdecydowanie bardziej jestem zadowolona z zarobków na Shutterstock (lepiej sprzedają się stare zdjęcia, nie muszę więc ładować codziennie nowej paczki jak to było kiedyś), a nawet Dreamstime dobrze daje radę. Ceny w Dreamstime masz porównywalne do iS, ostatnio sprzedaż tam rośnie, w przeciwieństwie do iS, które spadło mi do zera totalnego! Pewnie to efekt wypisania się z PP, gdzie zarabiałam wyłącznie grosiaki w marnych ilościach DLi.
Alamy ostatnio bardzo miło mnie zaskoczyło konkretną sumą w moim bardzo niedługim czasie bycia u nich.
Mówiąc wprost - nie lubię iS, i mam wrażenie jakby rzeczywiście schodzili na psy. Coraz częściej czytam na zagranicznych forach opinie, że są przereklamowani i ich czas się kończy. Coś w tym jest
Lata temu zapracowali na sławę, a teraz coś się zmienia.
Alamy ostatnio bardzo miło mnie zaskoczyło konkretną sumą w moim bardzo niedługim czasie bycia u nich.
Mówiąc wprost - nie lubię iS, i mam wrażenie jakby rzeczywiście schodzili na psy. Coraz częściej czytam na zagranicznych forach opinie, że są przereklamowani i ich czas się kończy. Coś w tym jest
![Icon_wink Icon_wink](https://stock-board.info/images/smilies/icon_wink.gif)