2011-02-25, 09:33:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-02-25, 09:34:59 {2} przez Ariene.)
SHaiith, iS sam nie wie co przyjmuje, bo to zależy od inspektora Za miesiąc mogą przyjąć to co dziś odrzucą.
Co do pierwszego zdjęcia, to jestem trochę zaskoczona, że odrzucili (mimo jak twierdzą niechcianego isolated) zdjęcie jest na prawdę ciekawe, powinno dać radę.
2. i 3. odnoszę wrażenie, że patrzyłeś co się sprzedaje na iS i zrobiłeś to samo, bo takich ujęć jest cała wielka masa na stockach. Przydałoby się coś zaskakującego, o ile to jest jeszcze możliwe do wykonania
I tak, dalsze zdjęcia które proponujesz są ciekawe, tylko:
1. duża szansa, że na tym etapie odpadnie za obróbkę, jest IMO za mocna.
2. Można sobie darować, nic interesującego nie przedstawia.
3. i 4. dałabym do testu,
5. powinno dobrze się sprzedawać, ale czy do testu jest wystarczająco mocne?
6. tego zdjęcia nie bardzo rozumiem, no i jakby nie patrzeć, też jest isolated, tylko on black
Ze zdjęć na Fotolia podoba mi się tematycznie 29420701, tylko na iS obawiam się, że może być za ciemne. Jeśli możesz zrobić coś w tym kierunku, ale dobrze oświetlić, to będzie dobrze.
Co do pierwszego zdjęcia, to jestem trochę zaskoczona, że odrzucili (mimo jak twierdzą niechcianego isolated) zdjęcie jest na prawdę ciekawe, powinno dać radę.
2. i 3. odnoszę wrażenie, że patrzyłeś co się sprzedaje na iS i zrobiłeś to samo, bo takich ujęć jest cała wielka masa na stockach. Przydałoby się coś zaskakującego, o ile to jest jeszcze możliwe do wykonania
I tak, dalsze zdjęcia które proponujesz są ciekawe, tylko:
1. duża szansa, że na tym etapie odpadnie za obróbkę, jest IMO za mocna.
2. Można sobie darować, nic interesującego nie przedstawia.
3. i 4. dałabym do testu,
5. powinno dobrze się sprzedawać, ale czy do testu jest wystarczająco mocne?
6. tego zdjęcia nie bardzo rozumiem, no i jakby nie patrzeć, też jest isolated, tylko on black
Ze zdjęć na Fotolia podoba mi się tematycznie 29420701, tylko na iS obawiam się, że może być za ciemne. Jeśli możesz zrobić coś w tym kierunku, ale dobrze oświetlić, to będzie dobrze.