2010-12-06, 17:15:26
Yooras-> a podglądaj sobie do woli, mnie chodziło o to, że:
(2010-12-06, 13:16:56)Yooras napisał(a): fotografia jest moim hobby, nie zarabiam na niej, nie sądzę, żeby kiedyś to nastąpiłomoże warto zajrzeć na inne fora jeśli nie sądzisz, że będziesz zarabiać na fotografii. Wiesz, różne są, stocki to specyficzne podejście i jak mnie się zdaje raczej komercyjnie trzeba do tego podchodzić. No, chyba, że chodziło Ci o to, że nigdy nie osiągniesz poziomu by fotki na stocki wstawić... ... osiągniesz, może już osiągnołeś tylko się przekomarzasz. Stocki to jak landszaft, jak Ci wyjdzie jedno to potem tysiącami fotek się człowiek "komercjalizuje". Ergo, albo chcesz zarabiać na fotografii, albo nie. Jeżeli nie sądzisz by kiedykolwiek to nastąpiło bo zarabiać nie chcesz, to nie jest to forum dla Ciebie. Jeżeli nie sądzisz by kiedykolwiek to nastąpiło ze względu na warstzat i wiedzę, to jest to forum jak najbardziej dla Ciebie i myślę, że długo nie będziesz czekał. Proponuję na dobry początek Dreamstime i fotolia. Zresztą szkoda gadać, fotki na stocki ślij, to inspektorzy zdecydują czy są ok czy do ...