2010-11-08, 00:22:55
Cześć witam wszystkich... jestem można powiedzieć nowym stocker piszę ten post bo tracę już siły do tego stoku..Kilka moich próbdostania skończyłosiętym ze zamknołem konto gdyż czekanie pół roku na łaske 3 fot to lekka przesada. No ale polacy to mają w genach kombinowanie to otworzyłem nowe konto wybrałem starannie 3 foty na obróbke poświeciłem sporo czasu i żeby zwiększyć szanse postanowiłem dać foty z ludzmi... No to odpisali miże 2 lubwiecej są podobn lub w podobnym stylu takie tamm bla bla z automatu (słabo znam angielski), i tak fota jeden: japonka młoda na tle żóltych liter tak sobie pozuje, druga fota Rolnik w zbożu (koło 40 mój wujek) na polu i trójka mój syn portret z nietypowego ujęcia. moim zdaniem zdjęcia były tematycznie i kompozycyjnie bardzo rózne łaczyło ich tylko to że byli tam ludzię...rennnce opadają drugie podejscie też reject jedynie plus taki ze zrobili to po godzinie o wrzuty.. na shutterze mam koło 100 fotek i prawie codziennie mam sprzedaż fakt 25 c ale kupka się zbiera... macie jakieś wskazówy czy to ja mam takiego pecha (moze foty mało kreativ) choć widziałem na owym stoku wieksze gnioty) hej